Seuraava kotiottelu
Seuraavaa kotiottelua ei ole määritettynä!
Etusivu

Kiekkohaiden voittokulku sai jatkoa !

SeuraSuomi-sarja


Ankat - Kiekkohait 6-7 (2-2, 3-3, 1-2)


Pienoisen yllätyksen aiheutti Kiekkohait, kun kävi nujertamassa Lohjan Ankat sen omalla kentällä.
Salolaisille Lohjan pieni kaukalo oli alussa hieman ongelmallinen, kun nopea ja taidokas Ankat pyöritti peliään. Pelin alku oli kuitenkin tasaista vääntöä, mutta pikkuhiljaa Ankat otti otteen pelistä.
Maalikarkelot aloitti silti Hait. Ensimmäistä peliään joukkueessa pelava Latvian Martins Gipters heitti kiekon siniviivalta pahasti maskissa olleen Ankkavahdin ohi ylivoimalla. Ankkojen tasoitus tuli ajassa 10.21. Kiekkohait siirtyi jälleen johtoon Jarmo Ruohomaan toimesta 15.06, mutta jälleen Ankat tasoitti ja varsin nopeasti ajassa 15.50. Ankat hallitsi erää ajoittain selvästi, mutta tauolle lähdettiin 2-2 tilanteessa.
Ensimmäisen erän opettelun jälkeen Kiekkohaiden peli parantui selvästi ja kampoihin lyötiin oikein kunnolla. Ville Tiaisen ja Jarno Heinon komeilla maaleilla vierasjoukkue siirtyi jo 4-2 johtoon.
Ankat kuitenkin ensin kavensi vain 12 sekuntia Haitten neljännestä maalista ja sitten tasoitti siitä runsaan minuutin päästä tilanteeksi 4-4. Runsasmaalisen ottelun luonteeseen kuuluikin se, että Hait otti aina johdon ja Ankat kiri tasoihin. Erän seuraava maali syntyi komean ylivoima yhdistelmän päätteeksi Kiekkohaitten Juuso Sinervon lavasta, mutta jälleen Ankat kuittasi nopeasti. Toiselle erätauolle mentiin lukemissa 5-5.
Vaikka Ankat saikin ajottain kunnon mylläköitä Hai-päätyyn, pelasi vieraat kolmannessa erässä hyvin ja loi monta hyvää maalipaikkaa. Hait siirtyi heti kolmannen erän alussa johtoon Henri Tähtisen maalilla. Peliä pelattiin tasatahtiin aina erän puoleen väliin, kunnes Hait onnistui Ville Tiaisen pelin toisella osumallaan lisämään johdon Haille 7-5. Tilanne näytti hyvältä ja sitä se olikin, kunnes tuomarit näkivät syyn antaa kaksi kahden minuutin jäähyä samaan aikaan Kiekkohaille.
Runsaan puolen minuutin päästä Ankat sitten kavensi ykköspyssyttäjä Tomi Grönroosin toimesta.
Toisen jäähyn Kiekkohait pystyi tappamaan. Kun Ankat otti vielä pari jäähyä erän loppuun oli sen sarjan ensinmäiset pistemenetykset nähneet päivänvalon. Muutama paikka Ankoilla toki lopussa oli tasoitukseen, mutta Haille silti riemukas vierasvoitto sarjakärjestä lukemin 7-6.
Pelissä ilahdutti eritoten Jarno Heinon ja Ville Tiaisen tulemiset yhä vahvemmin joukkueen ratkaisupelaajiksi.
Neljäs voitto putkeen nosti Kiekkohait jo kolmanneksi sarjataulukossa. Sarjasta on pelattu vasta vajaat puolet, joten mitään ei ole vielä saavutettu. Ankat on kuitenkin turvallisessa johdossa ja muut taistelevat kahdesta seuraavasta jatkopaikasta sekä neljännestä sijasta, joka antaa mahdollisuuden vielä ensi kauden suomisarjaan.
Kiekkohai-pisteet : Ville Tiainen 2+2, Jarno Heino 1+2, Martins Gipters 1+1, Jarmo Ruohomaa, Juuso Sinervo ja Henri Tähtinen 1+0, Aku Laaksonen, Velimatti Virtanen, Miikka Laaksonen ja Henri Lukkarinen 0+1.

20.1.2011 15:25

Seuraavat kotiottelut

PvmKloTyyppiNimiPaikkaJärjestäjä
20.8.16:30-18:45PeliHarjoituspeli: Kiekkohait-LLujaJäähalliSuomi-sarja