salon hlm.jpg

logo2.jpg

BestLine.JPG
palkintokeskus.JPG
handelsbanken.jpg
Hellsberg.JPG
intro group.jpg - pienennetty
Logo valmis pallomuoto.jpg

02-joukkue kiittää

kaikkia tukijoitaan!

Etusivu > Joukkueet > C1 (-02)

Kausi 2015-2016

02

Joukkueen käytäntöjä kaudella 2015-2016

Kunkin pelaajan tulee itse huolehtia joukkueen nimenhuuto-palveluun paikallaolo- ja poissaoloilmoitukset, sekä varmistaa, että saapuu harjoituksiin oikeaan aikaan ja oikein varustein.

Harjoituksiin jotka alkavat klo 17 ja myöhemmin saavutaan paikalle niin, että 50min ennen jääajan alkua ollaan valmiita ohjattuun alkulämpöön. Tarkoittaa sitä, että mailat ynnä muut varusteet ovat valmiina ja haettu häkistä koppiin ja päällä on alkulämpöön sopiva vaatetus ja kengät.

Ennen klo 17 alkavissa harjoituksissa ei ole ohjattua alkulämpöä vaan jokaisen pelaajan tulee itse huolehtia riittävästä lämmittelystä ennen jäälle menoa. Jokaisen harjoituksen jälkeen on omatoiminen 10-15min loppuverryttely, tämä koskee kaikkia harjoituksissa jäällä olleita pelaajia.

Jokaiseen pelitapahtumaan, sarja- tai harjoitusotteluun, saavutaan paikalle VIIMEISTÄÄN tuntia ennen ilmoitettua pelin alkamisajankohtaa. Pelejä ennen on aina ohjattu alkulämpö sekä omatoiminen loppuverryttely, aivan kuten harjoitusten yhteydessä.

Kaikkien tulee myös muistaa hyvät käytöstavat niin harjoituksissa kuin koti- ja vieraspeleissä, edustamme oman ryhmämme lisäksi myös koko Salon Kiekkohait seuraa.

Kunnioitetaan peliä, toisia pelaajia ja pelin toimitsijoita ja muistetaan että olemme yksi joukkue!

1.10.2015 21:17