salon hlm.jpg

logo2.jpg

BestLine.JPG
palkintokeskus.JPG
handelsbanken.jpg
Hellsberg.JPG
intro group.jpg - pienennetty
Logo valmis pallomuoto.jpg

02-joukkue kiittää

kaikkia tukijoitaan!

2012

Prima-turnaus sunnuntaina nosti tunnelmat jäähallin kattoon

Järjestimme ensimmäisen kotiturnauksemme 25.3.2012. Vieraiksemme saimme joukkueet Espoosta, Lohjalta, Säkylästä sekä Paimiosta. Turnaus sujui innostuneissa tunnelmissa ja päällimmäiseksi jäi riemu poikien hyvästä mielestä ja hienoista suorituksista pelikentällä.

Turnaus pelattiin sijoituspelejä myöten loppuun saakka. Kirkkaimman mitalin saivat kaulaansa nuoret miehet Lohjalta. Hopeiset mitalit vietiin Paimioon ja pronssi jäi koti-Saloon. Mahtava päivä hyvässä seurassa. Kiitokset hyvistä turnausjärjestelyistä lämmittävät myös varmasti kaikkien mieltä. Mukavat tapaamiset ja uudet suhteet muiden kaupunkien porukoihin ovat mielissä varmasti pitkälle kevääseen. Kiitos kaikille osallistuneille!

Kiekkohaitten valkoiset ja siniset

pronssipojat_448x336.jpg
pieni_sininen joukkue.jpg

Pelit SoPaa ja TuToa vastaan aloittivat Leijonaliigakautemme

Leijonaliigakausi alkoi peleillä somerolaisia ja turkulaisia vastaan. Vaihtomiehiä ei juuri ollut, joten pojat saivat ainakin mielin määrin peliaikaa. Muutamalle pojalle tämä oli ensimmäinen virallinen peli, joten saattoi olla niin, että hiukan tätä aloitusta jopa jännitettiin. Niin tai näin, kaikki sujui mukavasti, varsinkin kun pelissä loukkaantunut pelikaverimmekin selvisi säikähdyksellä!

Meillä on tänä vuonna kokonaista 4 peliryhmää yhden joukkueen sisällä, ja se aiheuttaa aika lailla enemmän miettimistä ja valmisteluja kuin viime vuonna, sillä mm. kotipelijärjestelyjä on puolet enemmän yms. Valmentajat taas saavat toden teolla laskea, että joka kerta on porukkaa paikalla riittävästi. Saattaa olla, että moni pääsee pelaamaan monessa eri ryhmässä tästäkin syystä tämän kauden aikana.

Erityisen ilahtuneena seurasin lauantaina, miten monissa perheissä oli ymmärretty yhteishengen luomisen päälle; useat perheet tulivat paikalle joko ennen omien junnujen peliä tai jäivät oman pelin päätyttyä seuraamaan joukkuetoverien pelejä. On selvää, ettei kannustusta ole hallilla koskaan liikaa! Ja pojat kyllä huomaavat, kun muut ovat katsomassa ja kannustamassa, vaikka oman ryhmän pelit eivät samaan aikaan olisikaan..! Pienestä tämä on kiinni, ihan kaikki!

2011

Ensimmäisen pelivuoden viimeinen kotipeli jäähallissa

Aurinko ja paukkupakkanen säestivät tämän Leijonaliigakauden viimeisen kotipelimme alkutunnelmaa. Tunnelmaa, joka jälleen sisällä hallissa oli kuitenkin selvästi plussan puolella. Järjestelyt näet sujuivat tälläkin kertaa moitteetta, mikä näin jojon näkökulmasta katsottuna on tietysti melkoisen mukava huomata.

Vastassa Panelian Raikas

Paneliasta saapuivat vastuksemme tällä kertaa, ja viime vuoden puolella koettu ensi kohtaaminen sai näin jatkoa. Kiekkohain valkoinen ja sininen sekä Panelian Raikkaan valkoinen ja sininen - vauhtia, tilanteita ja riemukkaita onnistumisia myös! Parannettavaakin taisi vielä jäädä, mutta sitähän varten kiikarit osoittavatkin meillä kohti tulevaisuutta ja tähtäin on kauempana kuin vain seuraavassa pelissä ;-)

Tukija-sponsorimme mukana jäähallin tunnelmassa

Tähän viimeiseen kotipeliimme olimme lähettäneet kutsun myös kaikille poikiamme tukeneille tahoille, joista muutamia saapuikin paikalle seuraamaan peliä. Toivon, että hallissa jälleen vallinnut riemukas tunnelma tavoitti myös heidät. Kiitos vielä kaikille joukkuettamme tänä kautena tukeneille:

Airio Satu, Audi, Café Salo, Elmo Design Oy, Esko Lindholm Oy, Huovila Jouni, Jame-Shaft Oy, Kesko Oyj, Murunda, Optiikka Amadeus, Pohjolan Perustus, Rakennuspalvelu O-Ho, Salon hammaslääkärikeskus, Salon Silmälasikeskus, Saloteam ja Vesijohtoliike Siimesvaara.

"Hyvä buugi"

Kiitos kaikille meille mukana olleille vanhemmille, jotka mahdollistamme näin poikiemme harrastusmahdollisuuden! Petra-dj:n soittelemaa kappaletta siteeraten "...mikä buugi, hyvältä näyttää niinku kuuluuki...!"

Aurinkoista helmikuun jatkoa kaikille. Loppukausi meneekin sitten vieraspelien merkeissä - seuraavana Raisio ja viimeisenä Uusikaupunki. Niitä matkoja ja muistoja odotellessa!

Johanna

23.1.2011

Kotipelit jäähallissa 23.1.2011

Tämän vuoden toinen kotipelimme on jo takana. Tällä toisella kertaa vastaamme luisteli Naantalin VG-62:n Wingsit ja Hawksit. Vastus oli jo tuttu viime vuodelta, kun kävimme Naantalissa katsastamassa kaverien kunnon. Sen enempää analysoimatta on kuitenkin pakko todeta, että poikamme ovat todellakin kehittyneet valtaisasti - luistella jaksetaan, pelissä pysytään mukana ja maalejakin onnistutaan saamaan aikaan. Kiitos siis mahtaville valmentaja-ohjaajillemme! Teette upeaa työtä!

Jäähalli oli täynnä fiiliksiä - kopissa, jäällä sekä katsomossa. Seuraavaksia pelifiiliksiä on tarjolla 5.2. kun matkaamme Säkylään ottamaan mittaa vastuksesta ;-)

Johanna

8.1.2011

Siitä se sitten taas lähti...

...käyntiin tuo Kiekkohait 02 -joukkueen kiekkovuosi! Pelasimme kotihallissamme Uudenkaupungin Jää-Kotkia vastaan ja tunnelma oli jälleen kerran käsin kosketeltavan hieno. Siitä kunnia kuuluu ennen kaikkea mahtaville pojillemme, omille muruillemme, sekä kahdelle mahtavalle DJ:lle, Oskarin ja Ossin isosiskoille, jotka pelistä toiseen jaksavat viihdyttää yleisöä suuren maailman tyyliin ja soittaa meneviä musakappaleita meille tehdyltä CD:ltä!

Kaksi joukkuettamme

Molemmat joukkueemme pelasivat hienosti ja kaikkensa antaen - muistakaa taputtaa poikianne kotona! Sekä siniset että valkoiset saivat aikaan myös osuman tai muutamia sellaisia vastustajan verkkoon. Myös luistelu näyttää vallan mainiolta - liekö syy mahtavien ulkojääkelien. Eteenpäin siis mennään koko ajan kovaa kyytiä!

Pojilla myös tuntui ainakin kentällä olevan mukavaa, vaikkakin vain yksi matsi neljästä onnistuttiin voittamaan. Onneksi Leijonaliigassa tärkeintä onkin juuri tuo innostuksen ja joukkuehengen kasvattaminen - sen kun me kaikki vanhemmatkin jaksaisimme muistaa!

Joka tapauksessa kiitän jälleen kerran meitä kaikkia mukana olleita reippaasta ja uhrautuvasta työstä omien lastemme eteen.

Nähdään halleilla ja muuallakin varmasti ;-)

Johanna

12.12.2010

Mahtava meininki!

Toinen kotipelimme 12.12.2010 alkoi hyytävissä oloissa. Jopa jäähalli tuntui lämpimältä - liekö syynä ollut kuitenkin tunnelma, joka tuttuun tapaan oli välitön ja valloittava!

Olin vaikuttunut siitä, miten tosissanne taas otitte kukin tehtävänne haltuun, vaikkakin vuorolistat tulivat vain muutaman päivän viiveellä... Pöytäkirja-kuulutus-maalinkatsojajengi valmisteli osuuttaan kahvilan lämpimässä ja työskenteli kylmän viileästi läpi koko puolitoistatuntisen peliajan. Laitaporukka, johon lähes kaikki paikalla vapaina olleet "soluttautuivat", sai valmista hetkessä. Uudet tuomarit olivat "lämpiminä" koko puolitoistatuntisen ja kioskissa ja makkaranpaistossa ahersivat uutterat & innokkaat leipuri-paistaja-myyjät! Valmentajiakin tuli aitioihin kelpo määrä ja varma valmennusote oli jälleen taattu ;-) Kiitos kuuluu siis taas meille kaikille mukana olleille!

Nähdään pian jo - viikko on jälleen täynnä Hai-hommia!

Johanna

14.11.2010 Salo

Maalihanat avautuivat kotihallissa!

Pelasimme ensimmäisen kotipelimme Salossa Säkylästä kylään saapunutta Lännen Kiekkoa vastaan. Jäähallissa oli katsojia runsaasti - makkaraa ja kahvia kului reippaasti ja kannustushuudot raikuivat hallissa! Mikä mukavinta, pääsivät molemmat omat joukkueemme hienosti mukaan peliin ja kauden ensimmäiset maalit sytyttivät suorastaan hurmiollisen tilan isänpäivänottelussa! Katsojina olleet perhekunnat; isoäidit ja isoisät, kannustivat hurjasti menossa mukana! Hyvä kiekkohait 02!!

Tiimityössä on voimaa

Kaikki järjestelyt sujuivat niin hyvin kuin vain voi toivoa - ja ensimmäisessä pelissä jo! Mihin mahdammekaan yltää kauden edetessä... ;-) Kiitos siis kaikille mukana touhunneille; tuomareille, valmentajille, huoltajille, laitoja kasanneille, kioski-ihmisille, makkaranmyyjille, pöytäkirjanpitäjälle, kuuluttajalle, maalien katsojille ym. Huomasin myös, miten hienosti te, joita en tälle kerralle ollut nimennyt mihinkään tehtävään, jaksoitte olla mukana auttamassa ja tuuraamassa! Kiitos siis kaikille meille vanhemmille!

Uhrautuvaa ja kauaskantoista toimintaa

Toivottavasti kaikki pistivät merkille myös kaiken hienon materiaalin, jota hallilla ja ympäristössä tarjoiltiin. Oli kahvilakylttiä á la Mira T., kokonainen CD haimusiikkia á la Pietarin Pasi-eno sekä mahtava slideshow á la Jarkko. Wow! Miten on, ensi kerralla ehkä on sitten myös Onnin ehdottama hainpää, jonka läpi kentälle luistellaan ;-) Vapaaehtoiset askartelijat voivat ilmoittautua!